Project omschrijving

DANCE AGAINST THE SYSTEM

Vorig jaar koos ‘onze’ Lisa voor zelfdoding. Lisa blijft in onze herinnering als de fantastische danseres die ze was. Ook als getalenteerd fotografe en videografe. En vooral als onze hele lieve vriendin. Wij zijn boos en verdrietig, dat Lisa niet de hulp kreeg die ze zocht. Ze vroeg ons aandacht te vragen voor het gebrek aan goede hulp in de mentale zorg. En om te onderzoeken hoe deze hulp verbeterd kan worden.

Samen met gastartiesten prikkelt L.O.F. DanceCrew je zintuigen met een eigenzinnige kunstroute, waarin op artistieke, informatieve en educatieve wijze wordt omgegaan met schaduw en zon. Alle opbrengsten worden ingezet om meer bekendheid te geven aan dit onderwerp, misstanden in het huidige zorgsysteem in kaart te brengen en te verbeteren en om op te komen voor iedereen die mentale hulp nodig heeft.

Omdat wij ivm corona minder publiek kunnen ontvangen dan normaal, hebben wij een aantal van onze dansen verfilmd. Op die manier kunnen we iedereen laten zien hoe wij de wens van Lisa in beweging zetten. Wilt u een donatie doen? Dat zouden wij zeer op prijs stellen!

Dat kan via NL02 RABO 0358 3240 33
T.n.v. PAS DE CHAR
Ovv ‘DANCE AGAINST THE SYSTEM’

Als je een mailtje stuurt naar info@LOFDanceCrew.nl sturen we je graag een bedankje!

SPEELLIJST

Momenteel geen voorstellingen gepland.

ARCHIEF

DanceCrew