Laden Evenementen

Vorig jaar koos ‘onze’ Lisa voor zelfdoding. Lisa blijft in onze herinnering als de fantastische danseres die ze was. Ook als getalenteerd fotografe en videografe. En vooral als onze hele lieve vriendin. Wij zijn boos en verdrietig, dat Lisa niet de hulp kreeg die ze zocht. Ze vroeg ons aandacht te vragen voor het gebrek aan goede hulp in de mentale zorg. En om te onderzoeken hoe deze hulp verbeterd kan worden.

Samen met gastartiesten prikkelt L.O.F. DanceCrew je zintuigen met een eigenzinnige kunstroute, waarin op artistieke, informatieve en educatieve wijze wordt omgegaan met schaduw en zon. Alle opbrengsten worden ingezet om meer bekendheid te geven aan dit onderwerp, misstanden in het huidige zorgsysteem in kaart te brengen en te verbeteren en om op te komen voor iedereen die mentale hulp nodig heeft.

Donderdag 10 december:
De Gelderlandfabriek – Culemborg
17:45 – 20:15u RESERVEER
18:45 – 21:15u RESERVEER
19:45 – 22:15u RESERVEER

Je kunt reserveren voor bovenstaande kunstroutes. Je hoeft niet eerder te komen dan de aanvangstijd, omdat er rekening is gehouden met inloop van het publiek.

Wacht niet te lang met reserveren, want er is maar heel beperkt plek! Op de dag zelf word je gevraagd om een bijdrage te doen aan ons project in de vorm van een open tikkie of een donatie in de pot. Dat is tevens het door jou gekozen entreegeld. Mocht er iets veranderen i.v.m. nieuwe maatregelen, dan houden we je natuurlijk op de hoogte daarvan.

Houd ook onze social media kanalen in de gaten (facebook.com/lofdancecrew en instagram.com/lof_dancecrew).

Spread L.O.F. to your network!