Charlotte

Charlotte is eigenaresse van PAS DE CHAR, waarmee ze lessen, workshops & voorstellingen danst/produceert. Daarnaast is ze artistiek leidster & choreografe van L.O.F.

“Dans vind ik makkelijker dan woorden. Kon iedereen maar communiceren met dans, dan zou je genoeg hebben aan 1 universele taal; de taal van de dans! Ik geloof niet in DE perfecte dansvorm: tapdans, ballet, moderne dans, Afrikaanse dans; er zijn zoveel manieren om je lichaam met beweging uit te drukken! Ook in combinatie met andere kunstvormen, zoals zang en acrobatiek. Daarom combineer ik graag verschillende dans- en kunstvormen.”

Een goede danser is allebei: sterk, flexibel, met goede danstechniek en creatieve blik, maar ook een vriendelijk & lief mens. Heerlijk als een danser goed voorbereid naar de repetitie komt, met discipline traint tijdens de les, tikkertje speelt in de pauze en goede ideeen aanlevert in de repetitie. Samen een verhaal dansen is wat we doen bij L.O.F. Perfectie is daarbij niet het doel. Hoe interessant is dat? En hoe verschillend zijn we dan eigenlijk nog? Het beste uit jezelf halen, jezelf ontwikkelen & ontdekken als danser en als mens vind ik belangrijk. Daarom bestaat L.O.F.

Artistiek leidster L.O.F. | Choreografe